Menu
0

Trilo
Velco B.V. is officeel dealer van Trilo in de regio Arnhem en Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat, verkoop, onderhoud en service.
Trilo is voor de professionals een bekend product in o.a. het openbaar groen, infrabeheer en golfbaanonderhoud. Trilo heeft oplossingen voor diverse werkzaamheden op het gebied van maaien, verticuteren, het verzamelen en afvoeren van blad en afval. Het verzamelen van blad en afvoeren in één werkgang met een schoon resultaat. 

 

TRILO T1 zuigunit

Deze zelfstandig aangedreven unit is een uniek concept waarmee kleinere voertuigen (zoals een pick-up truck, een utility vehicle of trike) kunnen worden omgetoverd tot zuigwagen. Zet de zuigunit op de laadbak en het voertuig is direct inzetbaar! Met een laadvermogen van 1 m3 kan behoorlijk wat zwerfvuil, blad of snoeiafval worden weggezogen. En met behulp van de 5 meter lange, handbediende zuigslang is zelfs vuil dat zich heeft genesteld in moeilijk bereikbare hoeken en gaten, niet veilig! Ideaal voor toepassing in smalle straatjes, stedelijke gebieden, campings, parken, golfbanen, sport- en evenemententerreinen.

Brochure Trilo T1Blad opruimen, maaien en verticuteren

Blad opruimen en bermmaaien dienen veilig en efficiënt te gebeuren met zo min mogelijk verkeershinder.  Gelukkig is dit mogelijk met TRILO bladblazers en zuigwagens. De TRILO-zuigwagens zijn voor meerdere taken inzetbaar. U kunt bermen maaien maar ook afvalmaterialen opvegen en verzamelen zoals blad of zwerfafval. Optioneel kan een zuigwagen worden voorzien van een zuigslang die aan beide zijden kan worden gemonteerd waarmee u afvalmateriaal kunt verwijderen van moeilijk bereikbare plaatsen. TRILO-zuigwagens kunnen ook met een zuigslang gecombineerd worden met elk type maaiarm. TRILO-zuigwagens zijn compacte en wendbare machines met brede banden voor een lage bodem druk waarmee u makkelijk kunt werken tussen obstakels. Met TRILO-zuigwagens kunt u door blijven werken, zelfs onder natte weersomstandigheden.


Bladafval verwijderen met bladblazers

Het bladafval bedekt stoepranden en kuilen en wegmarkeringen met alle gevaren van dien. Natte bladeren maken wegen glad en gevaarlijk en hinderen het verkeer met risico op ernstige ongelukken. Ook raken afwateringen zoals putten en goten verstopt en ontstaat er wateroverlast. Alleen door het blad te verwijderen kunt u er zeker van zijn dat het geen overlast veroorzaakt en dat het verkeer zich veilig kan blijven verplaatsen. TRILO bladblazer hebben een groot vermogen en een grote rijkweidte en blazen in een korte tijd wegen, paden en pleinen vrij van blad. De bladblazers zijn hierbij gemakkelijk te bedienen vanaf de bestuurdersstoel. Er zijn drie modellen waaruit u kunt kiezen van zeer krachtig of zeer stil tot compact en passend op de meest kleine tractoren.

 


Verticuteren en verzamelen

Verticuteren is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van golfbanen en het mechanisch bestrijden van onkruid. Met TRILO-zuigwagens kunt u verticuteren en verzamelen in één werkgang. De verticuteerresten komen door het ronddraaien van de verticuteer-as in de luchtstroom van de zuigmond en het wordt direct opgezogen en verzameld. Het verticuteren van grasvelden voorkomt niet alleen de opbouw van een viltlaag maar zorgt ook voor beluchting van de toplaag. Verticuteren zorgt voor een betere opname van water en kunstmest en geeft een snellere groening in het voorjaar. Bijkomend voordeel is dat u minder bestrijdingsmiddelen hoeft te gebruiken omdat ze beter worden opgenomen. De TRILO-zuigwagens worden volledig mechanisch aangedreven door de aftakas van uw tractor er is dus geen risico op lekkende hydraulische olie.

Voor meer productinformatie kunt u ook kijken op de officiële TRILO website

Voor meer informatie of een demonstratie op uw locatie,
kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Bel buttonMail button

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Taal & Valuta