Menu
0
25Feb2019
John Deere

John Deere

Door: Velco B.V.Reacties: 0
Vandaag afgeleverd de John Deere 3038R.
 
Ontworpen voor comfort en hard werk.
Om u te helpen de kracht van uw 3R-serie-trekker volledig te benutten, heeft John Deere een reeks geavanceerde functies toegevoegd. Deze omvatten vierwielaandrijving, een digitaal systeem voor het bijhouden van de prestaties en LoadMatch – een geweldig managementsysteem voor elektrisch vermogen voor maximale prestaties bij elke toepassing. En omdat de auto-achtige bediening, de stoel met hoge rugleuning en de verstelbare stuurkolom standaard zijn, wordt uw productiviteit hoger.
LoadMatch past de transmissiesnelheid automatisch aan de motorbelasting aan voor maximale prestaties zonder het risico op afslaan. Ideaal voor het verplaatsen van zware ladingen of voor het maaien van dik gras.MotionMatch past de reactie van de transmissie meteen aan aan het werk. Perfect als u voor- en achteruit beweegt tijdens het laden.SpeedMatch stelt een constante kruipsnelheid in tijdens luchten/sproeien of in besloten ruimtes.

Recente artikelen

25-02-2019
John Deere
29-01-2019
ASMOTOR
08-01-2019
Truxta

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.